StarTech.com

StarTech.com USBPLATELP

2 Port USB LP Slot Plate Adapter 2 Port USB A Female Low Profile Slot Plate Adapter - 2 Port USB Bracket - USB 2.0 A Female

Gewenste aantal:  
Eenheidsprijzen incl. Taxen 
(Auvibel, Bebat, Recupel, Reprobel)
Bij aankoop van Excl. BTW Incl. BTW
1 stuk16,40 €19,84 €
2 stuks12,90 €15,61 €
3 stuks11,80 €14,28 €
4 stuks11,20 €13,55 €
5 of meer stuksNavragen per mail
Taxen per eenheid excl. BTW
StarTech.com USBPLATELP Auvibel:0,00 €
Bebat:0,00 €
Recupel:0,01 €
Reprobel:0,00 €

Vragen/Bemerkingen
Contacteer Koen Steyaert
06/02/2013
 
‣ Specificaties ‣ Extra Info ‣ Opties ‣ Leveringstermijn
StarTech.com 2-poorts USB A vrouwelijke low-profile Slot Plate Adapter
De USBPLATELP 2-poorts low-profile USB-steun zet de USB-pinnen op een USB 2.0 moederbord-header om in 2 standaard USB A-poorten.

Het vormt een ideale oplossing voor kleine-vormfactor-computerbehuizingen omdat de sleufplaat kan worden gemonteerd op het achterpaneel van uw low-profile of dunne clientcomputerbehuizing en daardoor twee USB vrouwelijke poorten toevoegt voor een gemakkelijke aansluiting van USB-randapparaten.

De USB-moederbordadapterkabel wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

StarTech.com Voordeel
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Poorten & interfaces
InternJa
HostinterfaceIDC
Output interfaceUSB 2.0
PCI Card form factorFull-height (low-profile)
Aantal USB 2.0-poorten2
Aansluiting(en)PC Motherboard
Prestatie
Data transfer snelheid (max)0,48 Gbit/s
Design
Kleur van het productGrijs, Metallic
RoHS complianceJa
Gewicht en omvang
Gewicht100 g
Breedte verpakking10 mm
Diepte verpakking125 mm
Hoogte verpakking210 mm
Gewicht verpakking50 g
Overige specificaties
Mac-compatibiliteitNee

Alle in deze website genoemde merknamen of productnamen of logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van een respectievelijke bedrijven en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties en prijzen kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Alle producten vermeld op deze website zijn enkel leverbaar op bestelling en tevens zijn ze onderworpen aan de mogelijkheid tot leveringsmogelijkheden of prijsschommelingen. De prijzen vermeld op deze pagina werden samengesteld op basis van gegevens van 14/06/2021 waarna ze gepubliceerd werden. De vermelde prijzen zijn geldig op 14/06/2021 tot einde voorraad/leverbaarheid bij bestellen via onze online shop www.2compute.net. Indien de leveranciers hun prijzen herzien zal 2Compute bvba het mogelijke doen om de prijzen stabiel te houden, maar sommige omstandigheden maken dit onmogelijk. Daarom zijn de vermelde prijzen op deze pagina enkel richtgevend en niet bindend en kunnen deze veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen vermeld in deze website zijn in Euro, inclusief Auvibel, Bebat, Recupel,Reprobel en BTW ,exclusief leveringskosten (indien van toepassing) tenzij anders vermeld. Normaal gezien zijn we in staat elk product vermeld op deze pagina binnen een redelijke termijn te leveren. Prijzen, afbeeldingen en teksten onder voorbehoud van typografische en/of drukfouten.