Qnap

Qnap TS-453BE-2G

-

TS-453BE-2G

TS-453Be-2G 4Bay 1.5GHZ QC 2GB 2x GBE w 1PCIe slot

Momenteel voorradig
(14 stuks op 22/01 08u30)

Leverbaar op 1 werkdag
Gewenste aantal:  
Eenheidsprijzen incl. Taxen 
(Auvibel, Bebat, Recupel, Reprobel)
Bij aankoop van Excl. BTW Incl. BTW
1 stuk465,30 €563,01 €
2 stuks461,80 €558,78 €
3 stuks460,60 €557,33 €
4 stuks460,00 €556,60 €
5 tot 14 stuks459,70 €556,24 €
15 of meer stuksNavragen per mail
Nu
Nu Gratis-Transport
Taxen per eenheid excl. BTW
Qnap TS-453BE-2G Auvibel:0,00 €
Bebat:0,06 €
Recupel:0,04 €
Reprobel:0,00 €

Vragen/Bemerkingen
Contacteer Koen Steyaert
28/02/2018
 
‣ Specificaties ‣ Promotie ‣ Opties ‣ Leveringstermijn
TS-453Be, 4-bay, Celeron, J3455, quad-core, 1.5 (2.3) GHz, 2GB DDR3L, 8.89 cm (3.5 ") , 6.35 cm (2.5 ") , SATA III, USB 3.0, HDMI v1.4b, RJ45, 90W, 168 x 170 x 226 mm, 2330 g, Black
De TS-453Be heeft een eenvoudig fysiek design dat gemakkelijk past in kantoor- en thuisomgevingen. Hij beschikt over een PCIe-poort die de mogelijkheden kan uitbreiden: een QNAP QM2-uitbreidingskaart kan worden geïnstalleerd om M.2 SSD caching/10GbE connectiviteit en ondersteuning voor Qtier auto-tiering technologie toe te voegen, of een compatibele draadloze kaart kan worden geïnstalleerd om de TS-453Be als draadloos toegangspunt te gebruiken. De TS-453Be ondersteunt tevens dubbelkanaals 4K H.264/H.265 verwerking om een soepele multimedia-kijkervaring te bieden op alle aangesloten apparaten. Daarnaast is een grote keuze aan productiviteits-tools beschikbaar voor de TS-453Be om de werkefficiëntie te verbeteren voor mediamakers en creatieve professionals, waarbij tevens de multimedia-ervaring verrijkt wordt.

- De PCIe-poort ondersteunt de installatie van een 10GbE netwerkkaart, een QM2 dual-port M.2 SSD/10GbE-kaart, een USB 3.1 10Gbps-kaart of een compatibele PCIe draadloze adapter.
- 4K media-weergave en online transcodering: weergave van multimedia op HDTV over de HDMI-uitgang.
- Snapshots leggen de systeemstatus en gegevens volledig vast. Als bestanden per ongeluk zijn gewist of overschreven, kunt u de vorige opgeslagen gegevens snel herstellen.
- Hybrid Backup Sync consolideert back-up- en synchronisatietaken in één enkele app.
- Veilige privé cloud oplossing met een grote opslagcapaciteit.
- Ondersteunt containertoepassingen en hosting van virtuele machines onder meerdere besturingssystemen.

Breid de NAS-functionaliteit uit met de PCIe-sleuf

Met de PCIe-uitbreiding biedt de TS-453Be flexibiliteit bij het uitbreiden van de NAS-functionaliteit en mogelijke toepassingen. Installeer een QNAP QM2-kaart om M.2 SSD caching/10GbE connectiviteit te bieden, of gebruik de TS-453Be als draadloos toegangspunt door een compatibele draadloze netwerkkaart te installeren (bijv. QNAP QW-AC2600), of versterk de USB-connectiviteit van de TS-453Be door een USB 3.1 10 Gbps-kaart te installeren.

Intel® Celeron® J3455 quad-core 1,5 GHz CPU met AES-NI encryptie

Aangedreven door een Intel® Celeron® J3455 quad-core 1,5 GHz processor (burst tot 2,3 GHz), 2 GB/4 GB DDR3L RAM (tot 8 GB), dubbele Gigabit LAN-poorten, en ondersteuning voor SATA 6 Gb/s harde schijven, biedt de TS-453Be betrouwbare prestaties tot 225 MB/s lees- en schrijfsnelheden. De TS-453Be beschikt over Intel® AES-NI versnelde encryptie voor overdrachtssnelheden tot 225 MB/s met AES 256-bits encryptie voor zowel volledige NAS-volumes als gedeelde mappen, waarbij de systeemprestaties worden verbeterd terwijl de vertrouwelijkheid van op de TS-453Be opgeslagen gevoelige bedrijfsinformatie gegarandeerd is.

Gegevens beschermen met snapshots

Snapshots helpen bij het beschermen van uw gegevens door de systeemstatus en metadata van de NAS volledig vast te leggen. Als een bestand per ongeluk gewist of overschreven is, kunt u snapshots gebruiken om de vorige opgeslagen gegevens snel te herstellen. QNAP-snapshots zijn blokgebaseerd en registreren alleen de gewijzigde gegevens. Dit bespaart niet alleen opslagruimte maar het beperkt ook de tijd die nodig is om een back-up van gegevens te maken en deze te herstellen. De TS-453Be ondersteunt tot 1.024 snapshots per NAS en tot 256 snapshots per volume of LUN.

Realtime video-transcodering

Met geavanceerde 9e generatie Intel® HD Graphics ondersteunt de TS-453Be dual-channel 4K H.264/H.265 hardware decodering en real-time transcoding, zodat u video's kunt omzetten naar universele bestandsindelingen die soepel op meerdere apparaten kunnen worden weergegeven. Daarom kunt u gemakkelijk films en video's delen die op uw NAS zijn opgeslagen met uw gezin of vrienden zodat ze daar op een ruime keuze aan apparaten van kunnen genieten. De QNAP RM-IR004 afstandsbediening (apart verkrijgbaar) kan worden geconfigureerd QButton om de acties aan te passen van individuele knoppen, wat voor een betere NAS-ervaring zorgt.

Meerdere manieren om van video's te genieten

QNAP levert een grote keuze aan multimedia-toepassingen waarmee u eenvoudig kunt genieten van foto's, muziek en video's.

Met QVHelper kunnen gebruikers mediabestanden of muziekspeellijsten streamen van een QNAP NAS naar een VLC-speler.

Met Qmedia kunnen muziek, foto's en video's probleemloos worden gestreamd naar Android-tv's of set-top boxen.

Video HD is een gratis add-on voor KODI die KODI's functies voor streaming en videodecodering combineert en die de functies van Video Station volledig ondersteunt.

Vermenigvuldig uw productiviteit

Het door apps aangedreven QTS-besturingssysteem biedt oplossingen voor het vereenvoudigen van back-ups, beheer, zoeken enzovoorts voor bestanden. Met File Station kunt u uw bestanden niet alleen bekijken en beheren vanaf de NAS maar ook vanaf meerdere opslagapparaten; met de OCR Converter kunt u tekst uit afbeeldingen halen; Qfiling helpt bij het automatiseren van bestandsorganisatie, en Qsirch helpt bij het snel vinden van bestanden.

Gecentraliseerd bestandsbeheer

Gebruik File Station om rechtstreeks toegang te krijgen tot bestanden op USB-apparaten - waaronder optische schijven. Bestanden van verschillende apparaten kunnen eenvoudig worden bekeken en beheerd op een enkele interface.

Digitalisering van bestanden

OCR Converter extraheert tekst uit afbeeldingen, wat helpt bij het verbeteren van de productiviteit en het gemakkelijker vinden van bestanden.

Slim bestandsbeheer

Qfiling automatiseert de bestandsorganisatie. Bestanden worden automatisch gearchiveerd in mappen op basis van uw instellingen.

In de volledige tekst zoeken

Qsirch vindt snel afbeeldingen, muziek, video's, documenten, e-mails en andere bestanden.

Op meerdere punten zoeken en openen

Met geïntegreerde gegevensback-up, herstel en synchronisatie helpt Hybrid Backup Sync u om eenvoudig back-ups van gegevens te maken of deze te synchroniseren op de TS-453Be naar andere QNAP NAS, USB-opslag (one touch copy) of cloud-opslag. Met Qsync hebt u ook altijd toegang tot uw NAS-bestanden vanaf pc's, laptops en mobiele apparaten die verbonden zijn met de TS-453Be.

NAS als Multi-OS Platform

Virtualization Station en Container Station bieden uitgebreide oplossingen voor het scheppen van gevirtualiseerde omgevingen om de zakelijke IT-infrastructuur, workflows en productiviteit te verbeteren.

Virtualization Station

Met Virtualization Station kunt u meerdere virtuele machines met Windows®, Linux®, UNIX® en Android™ op de TS-453Be uitvoeren. U kunt Virtual Network Computing (VNC) in een browser gebruiken om de VMs te beheren. Virtualization Station is ideaal voor organisaties om meerdere toepassingen op een enkele NAS uit te voeren.

Container Station

Container Station integreert LXC en Docker® lichtgewicht virtualisatie-technologieën. U kunt apps downloaden van de ingebouwde Docker Hub® om gemakkelijk container apps te importeren en exporteren, en het toegangsbeheer te regelen, zodat u gebruik kunt maken van de voordelen van gemakkelijke installatie, overdraagbaarheid en efficiëntie.

Ondersteunt 360-graden panoramafoto's en video's

QNAP NAS ondersteunt nu het populaire 360-graden panorama-opnameformaat. Door op de knop voor 360-panoramaweergave te klikken, worden deze foto's en video's weergegeven als 360-graden panorama-mediabestanden. De QNAP mobiele apps Qfile, Qphoto en Qvideo ondersteunen eveneens weergave in het 360-graden formaat.

Geheel nieuwe QVR Pro surveillance-oplossing

Met QNAP's nieuwe QVR Pro surveillance-oplossing kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op de TS-453Be en gebruik maken van de voordelen van schaalbaarheid en beheersbaarheid van opslag met QTS. Met QVR Pro worden camerabeheer, toewijzen van opslagruimte, camera live weergave en afspelen gemakkelijker. U kunt de QVR Pro Client’s mobiele app ook gebruiken om alles te bewaken, of om een USB-webcam te gebruiken als een ONVIF-netwerkcamera met de QUSBCam2 app.

Uitgebreide surveillance oplossing met 24/7 beveiliging

Surveillance Station bevat een intelligent videobeheersysteem ter ondersteuning bij het beheren van bewaking in real-time, video- en audio-opnames en weergave met een groot aantal aanpasbare instellingen om uw fysieke omgeving te beschermen. U kunt de mobiele app Vmobile gebruiken om de bewaakte kanalen overal en altijd te beheren, of de app Vcam mobile installeren om van uw apparaat een netwerkcamera te maken die rechtstreeks opneemt naar uw NAS.

Flexibele en economische uitbreiding van de opslag

U hebt een eenvoudige opslag nodig om de opslagcapaciteit te vergroten als u ruimte tekort komt. QNAP biedt verschillende manieren om uw NAS-opslag uit te breiden voor zover dat nodig is om te voldoen aan de toename van gegevens en de bedrijfsgroei.

RAID-capaciteit opwaarderen

Hot swap schijven met een beperkte capaciteit voor schijven met een grotere capaciteit zodat uw QNAP NAS met uw bedrijf meegroeit.

Uitbreidingsbehuizingen aansluiten

Sluit een UX-800P of UX-500P uitbreidingsbehuizing aan en gebruik QTS Opslag & Snapshot Beheer om de uitbreiding van de NAS-capaciteit gemakkelijk te verwerken.

VJBOD

Gebruik VJBOD (Virtual JBOD) om de opslagcapaciteit uit te breiden door de ongebruikte opslagruimte van andere QNAP NAS-systemen te gebruiken. Maximaal 8 QNAP NAS kunnen worden gekoppeld als lokale schijven op de TS-453Be.

Migreren naar een nieuwe NAS

Installeer uw NAS-schijven in een grotere QNAP NAS en behoud alle bestaande gegevens en configuraties.
Opslagmedia
Opslagdrives geïnstalleerdNee
Geïnstalleerde opslag-driveNee
Ondersteunde types opslag-drivesHDD, SSD
Aantal storage drives ondersteund4
Opslag schijf-interfaceSATA III
Opslag schijfgrootte2.5/3.5"
RAID supportJa
Soorten RAID0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Hot-swap drive baysJa
Processor
ProcessormodelJ3455
ProcessorfamilieIntel® Celeron®
Frequentie van processor1,50 GHz
Aantal processorkernen4
CPU configuratie (max)1
ECC ondersteund door processorNee
PCI Express configuraties1x2+2x1,4x1
PCI Express slots versie2.0
Maximale turbofrequentie van processor2,30 GHz
Processor cache2 MB
Processor cache typeSmart Cache
ProcessorcodeSR2Z9
Codenaam processorApollo Lake
Processor lithografie14 nm
Processor operating modes64-bit
Verpakkingsgrootte processor24 x 31
Processor socketBGA 1296
Processor aantal threads4
SteppingB1
Tjunction105 °C
Thermal Design Power (TDP)10 W
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor8 GB
Conflictvrije processorJa
ARK ID processor95594
Geheugen
RAM-typeDDR3L
RAM-capaciteit2 GB
Ondersteund maximum RAM8 GB
Geheugenslots2
Netwerk
Ethernet LANJa
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden1000 Mbit/s
Wi-FiNee
iSCSI supportJa
Wake-on-LANJa
Dynamic DNS (DDNS)Ja
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten2
USB-poortJa
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A5
Aantal HDMI-poorten2
HDMI versie1.4b
3,5 mm-uitgangJa
Design
Type behuizingMini Toren
Type koelingActief
Kleur van het productZwart
Aantal ventilatoren1 ventilator(en)
Ventilator diameter12 cm
LED-indicatorenHDD, LAN, Stroom, Status, USB
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslotJa
Kabelslot sleuf typeKensington
Prestatie
SoortNAS
ApparaatklasseHome & Home Office
Backup-functieJa
Back-up-eigenschappenCloud, USB-stick, iSCSI LUN
Inclusief besturingssysteemQNAP Turbo System
Operating systeem versie4.3.4
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen256-bit AES,FIPS 140-2,HTTPS,SSH,SSL/TLS
Access Control List (ACL)Ja
Reset buttonJa
Aan/uitschakelaarJa
Hot-spareJa
Backup-knopJa
Universal Plug and Play ( UPnP )Ja
Ondersteunt WindowsWindows 10,Windows 7,Windows 8
Ondersteunt LinuxJa
Ondersteunt Mac-besturingssysteemMac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteunde server operating systemsWindows Server 2003,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2,Windows Server 2016
Energie
Capaciteit voedingsunit (PSU)90 W
Typisch stroomverbruik30,04 W
Elektriciteitsverbruik (HDD-stand-by)15 W
AC invoer voltage100 - 240
Gewicht en omvang
Breedte170 mm
Diepte226 mm
Hoogte168 mm
Gewicht2,33 kg
Inhoud van de verpakking
Externe adapterJa
Meegeleverde kabelsAC, LAN (RJ-45)
Snelle installatiehandleidingJa
Aantal schroeven12
Processor speciale functies
Ingebouwde opties beschikbaarNee
Enhanced Intel SpeedStep TechnologyJa
Execute Disable BitJa
Idle StatesJa
Intel® 64Ja
Intel® Clear Video-technologieJa
Intel® Enhanced Halt StateJa
Intel® Rapid Storage TechnologyNee
Intel® Veilig opstartenJa
Intel® Smart Connect TechnologyNee
Intel® Stable Image Platform Program (SIPP)Nee
Intel® Trusted Execution TechnologyNee
Intel® Virtualization Technology (VT-x)Ja
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)Ja
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)Ja
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)Ja
Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT)Nee
Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD)Ja
Intel® Clear Video Technology for Mobile Internet Devices (Intel® CVT for MID)Ja
Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio)Ja
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)Nee
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)Ja
Intel® Insider™Nee
Intel® InTru™ 3D TechnologyNee
Intel® OS GuardNee
Intel® Quick Sync Video TechnologyJa
Intel® Secure KeyJa
Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)Nee
Intel® Smart Response TechnologyNee
Intel® Turbo Boost TechnologyNee
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi)Nee
Maximaal aantal PCI Express-lijnen6
Aantal verwerkingseenheden12
Thermal Monitoring TechnologiesJa
UARTJa
Grafisch
On-board graphics adapter modelIntel HD Graphics 500
Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter250 MHz
On-board grafische adapter burst frequentie750 MHz
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter8 GB
Processor speciale functies
Geheugenkanalen ondersteund door processorDual
Geheugentypen ondersteund door processorDDR3L,LPDDR3-SDRAM,LPDDR4-SDRAM
Grafisch
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter)3
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf5 - 95 procent
Overige specificaties
EnergiebeheerJa

Alle in deze website genoemde merknamen of productnamen of logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van een respectievelijke bedrijven en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties en prijzen kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Alle producten vermeld op deze website zijn enkel leverbaar op bestelling en tevens zijn ze onderworpen aan de mogelijkheid tot leveringsmogelijkheden of prijsschommelingen. De prijzen vermeld op deze pagina werden samengesteld op basis van gegevens van 23/01/2020 waarna ze gepubliceerd werden. De vermelde prijzen zijn geldig op 23/01/2020 tot einde voorraad/leverbaarheid bij bestellen via onze online shop www.2compute.net. Indien de leveranciers hun prijzen herzien zal 2Compute bvba het mogelijke doen om de prijzen stabiel te houden, maar sommige omstandigheden maken dit onmogelijk. Daarom zijn de vermelde prijzen op deze pagina enkel richtgevend en niet bindend en kunnen deze veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen vermeld in deze website zijn in Euro, inclusief Auvibel, Bebat, Recupel,Reprobel en BTW ,exclusief leveringskosten (indien van toepassing) tenzij anders vermeld. Normaal gezien zijn we in staat elk product vermeld op deze pagina binnen een redelijke termijn te leveren. Prijzen, afbeeldingen en teksten onder voorbehoud van typografische en/of drukfouten.

2Compute maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Door verder te surfen, stemt U in met het gebruik van deze cookies en verklaart U tevens akkoord te gaan met onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Ter info:
  • ons Cookie-beleid vindt U hier.
  • onze verkoopsvoorwaarden vindt U hier.

Ik begrijp en aanvaard het. Niet meer tonen.