HP

HP HR206E

HP 3y PickUpReturn/ADP Notebook Only SVC Commercial NB Slate 1/1/0 Warranty 3y Pickup Return Svc w/ADP CPU only HP pickup repair/replace return. 8am-5pm Std bus days excl HP hol. 3 days TAT

Gewenste aantal:  
Eenheidsprijzen incl. Taxen 
(Auvibel, Bebat, Recupel, Reprobel)
Bij aankoop van Excl. BTW Incl. BTW
1 stuk274,80 €332,51 €
2 stuks271,30 €328,27 €
3 stuks270,20 €326,94 €
4 stuks269,60 €326,22 €
5 of meer stuksNavragen per mail
Nu
Nu Gratis-Transport
Taxen per eenheid excl. BTW
HP HR206E Auvibel:0,00 €
Bebat:0,00 €
Recupel:0,00 €
Reprobel:0,00 €

Vragen/Bemerkingen
Contacteer Koen Steyaert
14/02/2013
 
‣ Specificaties ‣ Promotie ‣ Opties ‣ Leveringstermijn
HP 3 jaar, haal- en brengservice/ADP, alleen notebook
HP hardwaresupport offsite retourservice maakt het oplossen van hardwareproblemen minder omslachtig. Alles is gedekt: reparatie, vervanging, onderdelen, arbeid en de kosten van retourzending. Met telefonische support op afstand doet u efficiënt een beroep op onze expertise en bent u snel weer aan het werk.
Kenmerken
Aantal jaar3 jaar
SoortOphalen & terugbrengen
VoordelenADP
CompatibiliteitHP ProBook 2500\nHP ElitePad\nHP Slate 2\nHP Slate 500

Alle in deze website genoemde merknamen of productnamen of logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van een respectievelijke bedrijven en zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties en prijzen kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Alle producten vermeld op deze website zijn enkel leverbaar op bestelling en tevens zijn ze onderworpen aan de mogelijkheid tot leveringsmogelijkheden of prijsschommelingen. De prijzen vermeld op deze pagina werden samengesteld op basis van gegevens van 19/09/2021 waarna ze gepubliceerd werden. De vermelde prijzen zijn geldig op 19/09/2021 tot einde voorraad/leverbaarheid bij bestellen via onze online shop www.2compute.net. Indien de leveranciers hun prijzen herzien zal 2Compute bvba het mogelijke doen om de prijzen stabiel te houden, maar sommige omstandigheden maken dit onmogelijk. Daarom zijn de vermelde prijzen op deze pagina enkel richtgevend en niet bindend en kunnen deze veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen vermeld in deze website zijn in Euro, inclusief Auvibel, Bebat, Recupel,Reprobel en BTW ,exclusief leveringskosten (indien van toepassing) tenzij anders vermeld. Normaal gezien zijn we in staat elk product vermeld op deze pagina binnen een redelijke termijn te leveren. Prijzen, afbeeldingen en teksten onder voorbehoud van typografische en/of drukfouten.